OPPDATERING 06.07.19 : Ragnhild Lund
VI FANT HENNE!!!! FUNNET!!!
Etter 22 timer i regn og blåst, kom det en vaklende Maud frem fra gjemmested sitt på Tante Sølvi Havro sin støl langt inne i Herredalen. Hun har altså gått fra Slettefjell og langt inn i Herredalen! Hovne poter og stive bein på oss begge 😂 etter en lang og kald natt.
Vi vil gjerne takke for all hjelp og støtte vi har fått! Takk til heite tips fra Nitrogruppa, Steinar Frøyen, alle naboer og bønder som har delt sin uvurderlig kunnskap som til slutt gjorde at vi fant henne! Takk til, alltid beste, Dagny Britt Frøyen for at du alltid vet hvordan å støtte, - og fore oss! ....og Anja som ikke er synsk, men som hadde en følelse av at Maud hadde gått inn i Herredalen. ❤️
Og hva skulle jeg ha gjort uten familien? Min kjære, vakre, nydelige og alltid like fotogene søster, Anne-Marthe som kom til stølen for å slappe av men har vært på leteaksjon i sin eneste ferie i sommer...
Jeg skal også komme med en beklagelse, ikke en unnskyldning, men beklagelse for at jeg skjelte ut Gud på toppen av Slettefjell i natt i tåkeheimen.
Synes nemlig at vi hadde fått nok nå, med alt som har skjedd det siste halve året. Så beklager til dem ovenpå at jeg ble en smule irritert.
Nå sover Maud.. Vi rakk det akkurat før tordnet braker over oss..... 😳
...takk for all hjelp! Dette glemmer vi aldri! ❤️❤️