2.6-19 Oppdatering: Gry A Stordahl Judy er funnet nå i kveld i Blaker. :)
Som tidligere nevnt, Judy er endelig tilbake. Det har vært et utrolig strabasiøst døgn siden hun bestemte seg for å legge ut på tur på egenhånd i går. Og det er ikke noen småtur hun har unnagjort siden hun forsvant fra Auli i går klokka halv 3, noe kartet over antatt reiserute basert på sikre og et par mindre sikre observasjoner viser.
Jeg vil få takke alle som har deltatt i leiteaksjonen, så utrolig at venner, men enda mer, mennesker jeg aldri før har møtt slipper alt de har i henda for å være med å lete etter min hund i helga. I ettertid så varmer dette så inderlig og jeg er så utrolig takknemlig at jeg nesten ikke har ord.
Nå blir det en rolig kveld her, en eller to øl, litt god mat og slitne bein som har tråkket langt på bordet. Sov ikke mye natt til i dag, så det blir nok tidlig kvelden her. Judy er nå hos Annekarin der hun kommer til å få superforpleining til løpetida er over, og Ruffino ligger totalt utslått på gulvet etter en fantastisk innsats som ettersøkshund. For selv om vi fikk inn tips om hvor Judy befant seg, så var det han som til slutt fant henne i bunnen av et Juv hvor hun forsøkte å gjemme seg vekk. :) <3